10.000 m2 tuinbeleving & inspiratie          woe & do op afspraak  vrij & za zonder afspraak 09:00 – 17:00wisentweg 64 lelystad    0320 793000  facebook

Buitenkoken met George

Bij het buitenleven hoort natuurlijk ook buiten koken. Dat kan perfect met deze echte Zuidafrikaanse braai van Suiderzon.Ideaal onder een overkapping, maar ook geschikt voor op het terras. Dus het hele jaar buitenkoken met George. Helemaal stylish is de mooie ombouw die je kunt kiezen om deze braai. Het handige van deze braai is dat het een grill en open haard ineen is. Dus ben je klaar met koken?
Dan geniet je nog lekker na van de heerlijke warmte.

Zuid-Afrikaanse braai

De nationale volkshobby van Zuid-Afrikanen is braaien. Braaien lijkt nog het meeste op barbecueën, maar het is veel meer dan dat. Braaien staat garant voor luxe en lekker eten bereiden. En daar neemt u lekker lang de tijd voor. De basis is het maken van eigen kolen door het opstoken van hout tot er voldoende hout verkoold is. Met een schort voor en gewapend met een vork, een spatel en een tang maakt u de lekkerste gerechten. Een goede wijn en prettig gezelschap erbij en genieten maar!

Altijd lekker

Aangebrand vlees, van buiten zwart en van binnen rauw en uitgedroogd, is met de braai verleden tijd. Op de braai schroeit het vlees dicht, waardoor alle sappen behouden blijven. Het vlees of de vis kan niet in contact komen met het vuur. De hitte van de braai zorgt ervoor dat het langzaam gaar wordt. Daardoor komt de smaak van het vlees of vis helemaal tot zijn recht.

Het hele jaar door

Eigenlijk kunt u het hele jaar braaien, want de braai is door het opstoken van het hout ook een fijne kachel. Elk seizoen is een unieke belevenis met de braai.

Bekijk ons complete Braai collectie

dsc06711-buitenkoken-a-custom